Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Έρχονται Χριστούγεννα και οι καλικάντζαροι της Νέας Εποχής λένε πως ο Χριστός ήταν Βουδιστής μοναχός

Χριστός

Η Νέα εποχή του Αντιχρίστου και τα όργανα της εφαρμόζουν ομολογουμένως τακτικές ανορθόδοξες.

Το ίδιο παρατηρούμε και στους εγχώριας κοπής τηλεπωλητές γνώσης που σαν ιστορικές πηγές επικαλούνται «τσίγκινα» και προφανώς «ξεπέτσωτα» βιβλία ως ιστορικές πηγές.

Στόχος δεν είναι μόνο ο πνευματικός αποπροσανατολισμός και η ολοκληρωτική αποχαύνωση των περίεργων αλλά αδαών και ακατήχητων οπαδών τους, αλλά και η οικονομική αφαίμαξη.

Η τακτική είναι πανάρχαια και με την πιστή εφαρμογή της τα θύματα καταντούν ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Στον ίδιο ρυθμό κινείται και το Ντοκιμαντέρ του BBC που δίχως ενδοιασμούς και με απόλυτη σιγουριά αναφέρει πως ο Ιησούς Χριστός ήταν βουδιστής, πέθανε στα 80 του και δεν σταυρώθηκε ποτέ.

Αφού λοιπόν η προσπάθεια αποδόμησης της Ιστορικότητας του προσώπου του Χριστού μας απέτυχε, οι διαβολικοί υπηρέτες της Νέας Εποχής επιχειρούν τώρα να μιμηθούν κατά παραγγελία του πατρός τους να διαστρέψουν το πρόσωπο του Ιησού Χριστού με εικασίες και σενάρια που δεν έχουν βάση ούτε στην Χριστιανική γραμματεία, αλλά και ούτε στην Βουδιστική διδασκαλία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα ψεύδη που περιέχει το Ντοκιμαντέρ: 

Το ντοκιμαντέρ αναφέρει πως ο Ιησούς πέρασε πολλά χρόνια διδάσκοντας σε πολλές απομακρυσμένες πόλεις, όπως η Jagannath, η Rajagriha και η Benares και τελικά κατέφυγε στα Ιμαλάια, όπου συνέχισε τις σπουδές του στον Βουδισμό.

Το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το BBC δείχνει ότι ο Ιησούς διέφυγε τον θάνατο στο Αφγανιστάν, μαζί με αρκετούς Εβραίους.

Τοπικές ιστορίες που προβάλλονται στο ντοκιμαντέρ φαίνεται να επιβεβαιώνουν τη θεωρία που υποδηλώνει ότι ο Ιησούς πέρασε κάποια χρόνια της ζωής του στην κοιλάδα του Κασμίρ και παρέμεινε εκεί μέχρι που πέθανε στην ηλικία των 80 ετών.

Ο μόνος σχολιασμός που θα κάνουμε είναι τα λόγια του άγιου Ιωάννη Χρυσόστομου από τη Θεία Λειτουργία του:

«Έλαμψον εν ταις καρδίαις ημών, φιλάνθρωπε Δέσποτα, το της σης θεογνωσίας ακήρατον φως και τους της διανοίας ημών οφθαλμούς διάνοιξον εις την των ευαγγελικών σου κηρυγμάτων κατανόησιν. Συ γαρ ο φωτισμός των ψυχών και σωμάτων ημών».



Σύνταξη-Σχολιασμός: Αόρατος Πόλεμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.